Son Depremler Konya / 2021 Türkiye deprem haritası canlı ve son depremler - Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Konya'da 4.7 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği . Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Sondaki̇ka konya'da gece yarısı deprem!

Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Ãœnlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın tescilli güzel eÅŸi Almeda
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın tescilli güzel eşi Almeda from i.tv100.com
Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre . Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Bakan koca, saat 20.43'te konya meram'da 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya i̇linin meram i̇lçesinde gerçekleşen son deprem 13 ağustos 2018 tarihinde 06:51 saatinde 2.8 şiddetinde meydana gelmiştir. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5,1 olarak açıkladı. Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği .

İşte, konya'daki depreme ilişkin ayrıntılar ve kandilli son depremler listesi… 08 kasım 2021, pazartesi 21:07 son güncelleme:

Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i . Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka konya'da gece yarısı deprem! Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.15'te merkez üssü konya'nın emirgazi . Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5,1 olarak açıkladı. İşte, konya'daki depreme ilişkin ayrıntılar ve kandilli son depremler listesi… 08 kasım 2021, pazartesi 21:07 son güncelleme: İlk depremin ardından saat 04.41'de ikinci bir artçı . Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya i̇linin meram i̇lçesinde gerçekleşen son deprem 13 ağustos 2018 tarihinde 06:51 saatinde 2.8 şiddetinde meydana gelmiştir. Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği . Bakan koca, saat 20.43'te konya meram'da 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği . Konya i̇linin meram i̇lçesinde gerçekleşen son deprem 13 ağustos 2018 tarihinde 06:51 saatinde 2.8 şiddetinde meydana gelmiştir. İlk depremin ardından saat 04.41'de ikinci bir artçı . Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da 4.7 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.15'te merkez üssü konya'nın emirgazi . Son depremler Antalya'da korkutan deprem - Internet Haber
Son depremler Antalya'da korkutan deprem - Internet Haber from i.internethaber.com
Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya'da 4.7 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5,1 olarak açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.15'te merkez üssü konya'nın emirgazi . Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği . İlk depremin ardından saat 04.41'de ikinci bir artçı . Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre .

İşte, konya'daki depreme ilişkin ayrıntılar ve kandilli son depremler listesi… 08 kasım 2021, pazartesi 21:07 son güncelleme:

Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya'nın meram ilçesinde afad'a göre 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sondaki̇ka konya'da gece yarısı deprem! Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5,1 olarak açıkladı. İlk depremin ardından saat 04.41'de ikinci bir artçı . Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.15'te merkez üssü konya'nın emirgazi . Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i . Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Bakan koca, saat 20.43'te konya meram'da 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre . Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler.

Konya'nın meram ilçesinde afad'a göre 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i . İlk depremin ardından saat 04.41'de ikinci bir artçı . Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.15'te merkez üssü konya'nın emirgazi . Modrunner - 70TL Yerine Kısa SüreliÄŸine Ãœcretsiz - Bilgilendim
Modrunner - 70TL Yerine Kısa Süreliğine Ücretsiz - Bilgilendim from www.bilgilendim.com
Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5,1 olarak açıkladı. Konya'nın meram ilçesinde afad'a göre 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i . Bakan koca, saat 20.43'te konya meram'da 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan .

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre .

Konya'da 4.7 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka konya'da gece yarısı deprem! Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Konya'nın meram ilçesinde afad'a göre 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği . Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bakan koca, saat 20.43'te konya meram'da 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i . İlk depremin ardından saat 04.41'de ikinci bir artçı . Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.15'te merkez üssü konya'nın emirgazi . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre .

Son Depremler Konya / 2021 Türkiye deprem haritası canlı ve son depremler - Konya'nın seydişehir ilçesine bağlı ufacık köyü yakınlarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre . Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i . Afad tarafından yapılan son dakika açıklamasında konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği . Sondaki̇ka konya'da gece yarısı deprem!